>>Chci si zjistit nejlepší cenu cestovního pojištění<<

Konečně nastalo období, kdy pandemie koronaviru utichá a my můžeme pomalu začít cestovat a vyrazit si tak na zaslouženou letní dovolenou. Při hledání atraktivní nabídky dovolené je cena jedním z hlavních faktorů, které sledujete. Nyní je možné si znovu sjednat také cestovní pojištění, na které rozhodně nezapomeňte.

Neriskujte, že se nic nestane

Vždy doufáme, že dovolená půjde bez problémů, ale je lepší být připraven na všechny možnosti. V případě nehody nebo nemoci můžete použít průkaz evropského pojištění, které ale je akceptováno pouze ve veřejných zdravotnických zařízeních v Evropské unii. To vám zaručuje, že dostanete základní zdravotní péči za stejných podmínek jako státní příslušníci. Nezapomeňte, že vám evropské zdravotní pojištění neposkytuje lékařskou péči v mnoha situacích. Může se také stát, že i za základní návštěvu u lékaře budete muset zaplatit sami. Zakoupením cestovního pojištění se můžete chránit před mnoha nepředvídanými náklady a stresem.

>>Chci si ověřit nejlepší cenu cestovního pojištění<<

Pojišťovny znovu umožňují sjednat si cestovní pojištění na pobočce či online přes web nebo nejrůznější srovnávače cestovního pojištění. Přizpůsobují se aktuální situaci a v mnoha pojišťovnách se vaše smlouva vztahuje i na onemocnění covid-19 v případě, že cestujete do země pouze s mírným rizikem nákazy.

V případě úrazu či nemoci může být převoz velmi nákladný

Pokud se ze zdravotních důvodů, např. Po nehodě, nemůžete vrátit domů sami, obdržíte pomoc při organizaci a úhradě nákladů na lékařskou přepravu do země. Náklady na leteckou záchrannou dopravu ze Spojených států, Asie nebo Afriky nejsou nic levného. S cestovním pojištěním se nemusíte bát. Pojišťovna uhradí náklady na dopravu do Čech nebo země bydliště. Když si koupíte cestovní pojištění, můžete se rozhodnout uzavřít si také úrazové pojištění. Pokud si zlomíte ruku, nohu nebo rozbijete hlavu při cestování, získáte výhodu, která pokryje například náklady na rehabilitaci.